Over ons

In 1984 creëerde Annie Alderweireldt het recept voor de Brugse Pannenkoek.
Met dit traditionele recept, werden smaakvolle artisanale pannenkoeken gebakken voor de lokale handelaars. Door het toenemende succes kwam de noodzaak om een industriële bakkerij te bouwen. Deze professionele bakkerij voldoet aan alle voorschriften van de voedingsindustrie en maakt het mogelijk om zowel een grotere productiecapaciteit aan te kunnen alsook om vlot om te schakelen in ons productengamma
 
Vandaag runt Annie Alderweireldt nog steeds Yummy Bakery in samenwerking met haar kinderen Tom en Sara Geldhof. Samen zijn ze een jong en dynamisch team dat hun focus legt op verdere uitbreiding en op de uitvoer van de heerlijke Yummy producten.
Het doel van Yummy Bakery is om zo veel mogelijk mensen de heerlijke smaak van hun traditionele pannenkoeken te leren kennen.
Naast de vele private label producten die bvba GEAL dagelijks verzorgd is er ook een eigen merk op de markt gekomen: De Brugse Pannenkoek.
Deze pannenkoek is de kern van het product en het paradepaardje van het bedrijf.

Ook dit wordt opgemerkt in het buitenland.
Ondertussen kwamen de 2 kinderen, Sara en Tom Gelhof in de zaak en blijven ze de buitenlandse markt verkennen. Zo kwam begin 2015 een commerciële naamswijziging van BVBA GEAL naar YUMMY bakery (the nature of baking). Een naam die meer internationale kracht heeft en meer vertelt waar het over gaat: een heerlijke pannenkoek met gebruik van natuurlijke grondstoffen.

YUMMY bakery maakt dagelijks werk van het behoud van het origineel recept van de eenmanszaak wat het ooit was. Zo bent u zeker van smaak en kwaliteit.

Ontdek hier de verschillende heerlijke Brugse Pannenkoeken.
Nu al smullen? Loop snel naar een van onze verdelers.